RTS I RTV GENERALNI MEDIJSKI POKROVITELJI UNFEST-a

Home / Vesti / RTS I RTV GENERALNI MEDIJSKI POKROVITELJI UNFEST-a
vest RTS i RTV

RTS I RTV GENERALNI MEDIJSKI POKROVITELJI UNFEST-a

Radio televizija Srbije i Radio televizija Vojvodine podržali su Akustičarski festival mladih UNFEST.

Ova dva medijska servisa biće generalni medijski pokrovitelji 3.UNFEST-a i time dati značajan doprinos u boljem promovisanju ovog festivala i mladih talentovanih muzičkih izvođača.

-Veliko mi je zadovoljstvo što je veliki broj medija podržalo UNFEST. To znači da radimo dobru stvar. Kao tim koji radi na realizaciji ovog projekta, posebno smo ponosni na činjenicu da se među medijskim pokroviteljima nalaze i dva javna medijska servisa. Veoma je značajna i podrška muzičara koji svojim angažovanjem svim srcem doprinose da se kvalitet festivala iz dana u dan podiže na viši nivo. Velika imena sa naše muzičke scene poput Milana Đurđevića, Bilje Krstić, Kikija Lesendrića i ostalih, daju nam garanciju da će UNFEST iz godine u godine sve više napredovati. U prilog tome ide i činjenica da imamo kvalitetne mlade bendove koji stvaraju odličnu autorsku muziku-rekao je Dragan Jocić, direktor UNFEST-a.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

Logged in as . Log out?

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

NAJNOVIJI KOMENTARI

    ARHIVA VESTI