Kiki Lesendrić i Piloti gosti na finalu UNFEST-a u Novom Sadu

Home / Vesti / Kiki Lesendrić i Piloti gosti na finalu UNFEST-a u Novom Sadu
naslovna slika

Kiki Lesendrić i Piloti gosti na finalu UNFEST-a u Novom Sadu

U okviru revijalnog dela 3.Akustičarskog festivala mladih „UNFEST“ koji će biti održan 8. decembra 2016. godine nastupiće Kiki Lesendrić i Piloti. Njihov nastup je planiran u studiju „M“, nakon predstavljanja finalista festivala.

Zoran Kiki Lesendrić je jedan od promotera UNFEST-a i 2015. godine je bio  deo promotivnog tima koji je snimio spot „Svet je muzika“, a nastupio je i na promotivnim koncertima festivala. Takodje, zajedno sa Biljom Krstić, Dragomirom Stanojevićem i Draganom Ilićem-Ilketom činio je stručni žiri na prošlogodišnjem Akustičarskom festivalu mladih, koji je održan u Ustanovi kulture “Vuk Stefanović Karadžić” u Beogradu.

Ovaj poznati muzičar će sa svojim Pilotima u Novom Sadu svirati najpoznatije hitove u unplugged verziji.

-Izuzetno mi je drago i počastvovan sam što će Piloti učestvovati ove godine na UNFEST-u. Koliko je to lepa manifestacija, video sam lično prošle godine kada sam bio u žiriju i promoter festivala. Piloti, iako su prepoznatljivi po rok muzici i jakim rifovima, jako vole da sviraju u akustičnoj postavci instrumenata. Krajem 2015.godine svirali smo kraću “unplugged” tureju koja je izazvala zaista lepe reakcije publike-rekao je Kiki Lesendrić.

-Bili su iznenadjeni novim aranžmanima pesama. Jedva čekam da se predstavimo Novosadskoj publici u legendarnom studiu “M”  i nadam se da će uživati na celom festival-dodao je ovaj poznati kompozitor i muzičar.

Leave a comment

If you want to share your opinion, leave a comment.

Logged in as . Log out?

You may use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

NAJNOVIJI KOMENTARI

    ARHIVA VESTI